SPOTBLASTER STRAALMACHINES

De nieuwe Spotblaster straalmachines van Sodablast zijn voor zowel professionelen als particulieren geschikt. Makkelijk te vervoeren, licht en eenvoudig te gebruiken.

 

SPOTBLASTER

SPOTBLASTER PRO

i
i

De Spotblaster is zowel voor professionelen als particulieren geschikt. Het is compact, licht en eenvoudig in gebruik. Dankzij haar prestaties, vervangt deze uiterst veelzijdige apparatuur makkelijk handmatig, mechanisch of chemisch stralen op geschikte oppervlakken. Dit luchtgomtoestel past zich aan aan compressoren en kan dus geschikt zijn voor eenfasecompressoren.

Ook de Spotblaster Pro is licht in gewicht, makkelijk te gebruiken en veelzijdig. Het kan voor de voornaamste straalbehoeften alsook voor specifiekere wensen in de industriële sector gebruikt worden. Bovendien is het verbruik van straalmiddel gecontroleerd dankzij het selectieve doseerventiel met vijf standen.

SBSLLC  SODABLAST  SYSTEEM

Sodablast Systems gaat er prat op de hoogste kwaliteit blasting apparatuur te produceren, op basis van vakmanschap, klantvriendelijkheid en  gebruik van de beste materialen. Onze producten zijn ontworpen om het verschil uit te maken. Wij streven er naar om alleen de meest moderne, eenvoudige, probleemloze, efficiente en veelzijdige blast units te bieden aan onze klanten.

SB100 LV

i

SB200

i

SB50 LV

SB150

SB500

SB200 LV

i
i
i
i

DUSTLESS BLASTING

De Dustless Blaster is het snelste, meest kosteneffectieve hulpmiddel voor oppervlaktevoorbereiding. 
Verwijder vrijwel elk type coating ; snel, zonder hitte en zonder stof te maken.

 

150

225

500

800

DB1500

DB3000

i
i
i
i
i
i

SEMI-PROFESSIONEEL

PROFESSIONEEL

INDUSTRIEEL

DB150

Deze machine is vooral geliefd bij kleinere bedrijven en restauratiewinkels en hobbyisten.
Op die manier kunnen slijp- en schuurmachines vervangen worden.

 

DB225

Geschikt voor bedrijven die zo’n één tot vier uur per week stralen. Met maximaal 10 gallon water en 100 pond straalmiddel, kan je ongeveer 30 minuten aan één stuk stralen. De machine werkt uitstekend met een 185+ CFM-luchtcompressor en is ook makkelijk transporteerbaar.

DB500

De DB500 is geschikt voor het grotere en lichtindustrieel werk. Met maximaal 20 gallon water en 200 pond straalmiddel, kan je ongeveer een uur stralen. Ook deze machine werkt uitstekend met een 185+ CFM-luchtcompressor.

DB800

Deze veelzijdige machine kan zowel voor kleinere werken als grote industriële projecten ingezet worden. Ze is eveneens een uitstekende keuze voor commercieel gebruik. Met 30 gallon water en 300 pond straalmiddel, kan je ongeveer anderhalf uur stralen. Ook deze machine werkt perfect met een 185+ CFM-luchtcompressor.

DB1500

De DB1500 kan ingezet worden voor zowel kleinere werken als grote industriële projecten. Ze is eveneens een uitstekende keuze voor commercieel gebruik. Met 75 gallon water en 750 pond straalmiddel, kan je ongeveer twee tot drie uur ononderbroken stralen. Deze machine werkt eveneens perfect met een 375 CFM of grotere luchtcompressor.

DB3000

De DB3000 kan gebruikt worden voor zowel kleinere klussen als grote industriële projecten. Het is tevens een perfecte keuze voor commercieel gebruik. De machine kan tot 150 gallons water en zo’n 1500 pond schuurmiddel bevatten, waarmee je vier tot 6 uur ononderbroken kan stralen. Hierdoor ontstaat een hogere productiviteit. Deze machine gebruikt een 375 CFM of grotere luchtcompressor.

VIXEN SURFACE TREATMENT

Vixen Surface Treatment is een toonaangevende specialist in de ontwikkeling en productie van machines die gebruikt worden voor oppervlaktebehandelingen. Ze produceren machines die geschikt zijn voor het uitvoeren van een breed scala van verschillende toepassingen, en ze zijn allemaal geproduceerd in de fabriek in het Noord-Oosten van Engeland state-of- the-art .

 

WET BLASTING

WASHING AND DEGREASING

DRY BLAST CLEANING

i
i
i

Phosphating Machines

Special Build

ROBO AQUA BLAST

i
i
i

SOFTBLASTING SYSTEMS

Premium handstraalkasten

op maat gemaakt naar de wensen van de klant

 

COMPRESSORS

In samenwerking met compressor-fabrikanten kunnen wij u de juiste compressor leveren zowel mobiel als vast.

 

STRAALMIDDELEN

Soda per zak/pallet

Andere straalmiddelen voor specifieke toepassingen.

 

AUTOKANTELBRUG

Met dit kantelapparaat kan je een voertuig 360° kantelen.

 

) 0032 485 088 990