SOFTWASH 800

Multifunctionele onderdelenreiniger die kan worden gebruikt om onderdelen automatisch te wassen in een door een motor aangedreven roterende mand, of voor onderdelen met een meer gecompliceerde vorm.
Wassen met een hoge druk van 140 bar.

SOFTWASH 1200

Professionele reinigingsapparatuur met een breed scala aan toepassingen. Geschikt voor regeneratie turbochargers en het reinigen van sterk vervuilde onderdelen van staal, gietijzer, aluminium en andere legeringen.

 

HPWM 1100

Deze cabines zijn ontworpen om complexe componenten met water te reinigen en eventueel additieven onder hoge druk toe te voegen. De voetbediende pomp maakt handenvrij reinigen mogelijk en dus een betere controle voor de operator. Het water dat wordt verwarmd, verhoogt de reinigingskwaliteit.

BIOWASH

De moderne BIO-WASH-machine in een gesloten circuit met een milieuvriendelijk wassysteem is de optimale oplossing voor de meeste problemen in de werkplaats. Zelfs bij sterk vervuilde werkstukken. De wasmachine is voorzien van een beluchter.

 

DEGREASING TABLE

Nieuw in ons assortiment is de mobiele ontvettingswastafel. Dit is een professionele onderdelenwastafel die ter plaatse kan worden gebruikt of als tafel kan worden gebruikt. Versie in 80-120-200 cm breed.