SOFTWASH SYSTEMS by Sodablast

softwash_800kopie

SOFTWASH 800

Multifunctionele onderdelenreiniger waarmee onderdelen automatisch kunnen worden gewassen in een motoraangedreven roterende mand, of voor onderdelen met een meer gecompliceerde vorm, wassen met een hoge druk van 140 bar.

softwash_1200

SOFTWASH 1200

Hogedrukreinigers zijn professionele reinigingsapparatuur van roestvrij staal meteen brede toepassing. eer geschikt voor regeneratieturbocompressoren en het reinigen van zwaar vervuilde onderdelen van staal, gietijzer, aluminium en andere legeringen.

HPWM

HPWM1100

Deze cabines zijn ontworpen voor het reinigen van complexe componenten met water en eventueel  toevoeging van additief en dit onder hoge druk. De pomp die met een voetschakelaar werkt, maakt handsfree reinigen en dus een betere controle voor de operator mogelijk. Het water dat wordt verwarmd, verhoogt de reinigingskwaliteit.

biowash

BIOWASH

De moderne BIO-WASH machine in een gesloten circuit met een milieuvriendelijk wassysteem is de optimale oplossing voor de meeste problemen in de werkplaats. Zelfs bij sterk vervuilde werkstukken. De wasmachine is uitgerust met een beluchter.

ONTVETTINGSTAFEL

Nieuw in ons gamma de mobiele ontvetting-was tafel. Dit is een professionele  onderdelen was tafel die kan ingezet worden ter plaatse of als tafel kan gebruikt worden. Uitvoering  in 80 -120-200 cm breed.