CleanSurface Group by Sodablast werd in 2010 opgericht door Jan Van Nuffel en Birgit Bogaert. Vanuit Jan zijn passie voor de restauratie van oldtimers en zijn drang naar perfectionisme, ging hij op zoek naar top apparatuur voor oppervlaktebehandeling; straal systemen, was- en ontvettingscabines... Deze know-how wil hij graag doorgeven aan zijn klanten. Dat maakt CleanSurface Group uniek. Onze apparatuur wordt ingezet in verschillende sectoren: carrosseriebedrijven, scheepswerven, gevelreinigers, grafitti verwijderen, meubelrestaurateurs... Onze apparatuur wordt vezonden en geleverd in heel Europa. CleanSurface Group is Europees verdeler van Dustless Blasting apparatuur.
Jan Van Nuffel
Zaakvoerder

Meer info of een demo ? Bel 0032 485 088 990

Populaire producten

Nieuwste producten

Straalsystemen

Wij hebben alle premium merken van straalapparatuur op stock. Straalketels, straalcabines van Dustless Blasting, Clemco, Spotblaster… Op aanvraag ook special build.


Meer info

Was- en degreasement

Een volledig assortiment professionele apparatuur die ideaal zijn voor gebruik bij het ontvetten, en reinigen van alle soorten onderdelen.

 Meer info

 

Natstraalcabines

De cabines van Vixen en Softwash zijn compact, duurzaam en bieden u het perfecte alternatief voor droogstralen, met toepassing van een stofvrij proces. Ze produceren een zachte oppervlakteafwerking.

Meer info

Toebehoren

Straalmiddelen, compressoren, draaibruggen, ademluchtfilters, veiligheidsuitrusting, ventilatoren, poederlaksystemen…


Meer info

Enkele toepassingen

CARROSSERIE
Het perfecte middel voor het strippen van een koetswerk. Geen schuren, geen krassen, geen roest

SCHEEPVAART
Veilig op glasvezel, aluminium en staal. Verhoogt de veiligheid en de productiviteit.

VERWIJDEREN GRAFFITI
Uitermate geschikt voor het reinigen van gebouwen bij restauratie of verwijderen van graffiti.