CLEMCO STRAALKETELS

CLEMCO Straalketel 40L

Enkele-kamerketel met inhoud van 40 liter in mobiele of stationaire uitvoering. Deze ketel is uitstekend voor onderhoud, afwerken en behandelen van kleine oppervlakken. Zijn geringe hoogte vergemakkelijkt de toevoer van grit. Met deze straalketel voert u effectief professioneel straalwerk uit met een lichtgewicht en compacte straalketel.Wij kunnen deze straalketel compleet leveren met onder andere PT-gritklep en RMS-afstandbediening.
Neem voor informatie en prijzen direct contact met ons op.

4.5/5

CLEMCO Straalketel 60L

Enkele-kamerketel met inhoud van 60 liter in mobiele of stationaire uitvoering. Deze ketel is speciaal voor kleinere werken ontwikkeld. Zijn geringe hoogte vergemakkelijkt de toevoer van grit. Met deze straalketel voert u effectief professioneel straalwerk uit met een lichtgewicht en compacte straalketel.Wij kunnen deze straalketel compleet leveren met onder andere PT-gritklep en RMS-afstandbediening.
Neem voor informatie en prijzen direct contact met ons op.

5/5

CLEMCO Straalketel 100L

Enkele-kamerketel met inhoud van 100 liter in mobiele of stationaire uitvoering. Deze ketel is speciaal voor kleinere werken ontwikkeld. Zijn geringe hoogte vergemakkelijkt de toevoer van grit. Met deze straalketel voert u effectief professioneel straalwerk uit met een lichtgewicht en compacte straalketel.Wij kunnen deze straalketel compleet leveren met onder andere gritkleppen en een RMS-afstandbediening. Neem voor informatie en prijzen direct contact met ons op.

5/5

CLEMCO Straalketel 200L

Enkele-kamerketel met inhoud van 200 liter in mobiele of stationaire uitvoering. Deze ketel is zeer geschikt voor mobielstralen zoals het stralen van olietanks en schepen. Met deze straalketel voert u effectief professioneel straalwerk uit met een lichtgewicht en compacte straalketel.Wij kunnen deze straalketel compleet leveren met onder andere een PT-gritklep, FSV-gritklep en RMS-afstandbediening. Neem voor informatie en prijzen direct contact met ons op.

5/5

CONTACT US

CleanSurface Group by Sodablast
Jan Van Nuffel
Hannaerden 1a, 9280 Wieze Belgium 
0032 485 088 990 
info@cleansurfacegroup.com
VAT BE 0833.273.847

GO SOCIAL

Stay in touch with us on social media

DON'T MISS A THING

Subscribe to our monthly newsletter