DRUKSTRAALMACHINES SOFTBLASTING SYSTEMS

De efficiëntie van de oppervlaktereiniging  met hogedrukstraalmachines is ongeveer 4 keer hoger dan in cabines die zijn uitgerust met een injectorpistool. De uitstroomsnelheden van de mondstukken zijn bij drukstraalmachines veel hoger.

De set bestaat uit de volgende elementen:
• Straalkast met frontale deuropening of 2 deuren aan de zijkant
• Drukstraalketel 13-25-40-60 L
• Stofafzuiging
• Optioneel cycloon filter
Het apparaat maakt het mogelijk om de behandelde oppervlakken te reinigen en te structureren met de abrasive straalmethode met behulp van  Glasparel , Alu-oxide , enz. 

Het belangrijkste element van de  straalmachine die in de set is inbegrepen, is een drukketel die is uitgerust met een paddestoelklep die de tank automatisch sluit na het aanbrengen van perslucht. Het is uitgerust met fittingen die een nauwkeurige bepaling mogelijk maken van de verhouding tussen perslucht en straalmiddel . De stofafzuiging kan worden uitgerust met manuele of pneumatische filter reiniging . Een drukregelaar en  perslucht blaaspistool zijn standaard geïnstalleerd.  Bij een straalketel naast de straalkast  kan men  een straalmiddelafscheider plaatsen , die werkt volgens het cycloonprincipe  om zo een perfecte reiniging van het straalmiddel te bekomen.

SOFTBLASTING CSG90

5/5

SOFTBLASTING CSG250

5/5

CONTACT US

CleanSurface Group by Sodablast
Jan Van Nuffel
Hannaerden 1a, 9280 Wieze Belgium 
0032 485 088 990 
info@cleansurfacegroup.com
VAT BE 0833.273.847

GO SOCIAL

Stay in touch with us on social media

DON'T MISS A THING

Subscribe to our monthly newsletter