MONTI POWER TOOLS

Het enige handbediende elektrisch gereedschap ter wereld dat kan ‘zandstralen’. De gepatenteerde technologie verwijdert snel en grondig corrosie en coatings. De Bristle Blaster® en MBX® creëren echter ook voorbereidingsgraden van het oppervlak, die vergelijkbaar zijn met Sa2½ (SSPC-SP 10/NACE No. 2) tot Sa3 (SSPC-SP 5/NACE No. 1) en ruwheidsniveaus tot wel 120 µm Rz.

NIEUWE INNOVATIE
De gepatenteerde Bristle Blaster® is het eerste draagbare borstelbandsysteem ter wereld dat een oppervlakteruwheid en eindresultaat oplevert dat kwalitatief vergelijkbaar is met dat van ‘zandstralen’. Het Bristle Blasting proces is een nieuwe innovatie die zowel corrosie verwijdert als een ruwheidsprofiel genereert door gebruik te maken van een speciaal ontworpen roterend borstelgereedschap. Dit gereedschap bestaat uit voorovergebogen staaldraad borstelpunten die dynamisch zijn afgestemd op gebruik in draagbaar elektrisch gereedschap dat met ongeveer 2.500 tpm werkt.

MECHANISCHE BEGINSELEN
De borstelpunten zijn ontworpen om het gecorrodeerde oppervlak te bewerken met kinetische energie die gelijkwaardig is aan de impact van straalmiddel bij zandstralen. Onmiddellijk nadat de borstelpunten het gecorrodeerde stalen oppervlak hebben geraakt, trekken ze zich terug van het oppervlak (zgn. “terugslag”), wat resulteert in zowel corrosieverwijdering als een micro-afdruk die een schoon oppervlak achterlaat. Als gevolg daarvan hebben de oppervlakken die met het Bristle Blasting gereedschap zijn behandeld, een textuur en een visuele reinheid in overeenstemming met die van het traditionele zandstraalproces.De verschillende elektrische gereedschappen van MontiPower® zijn een fenomenale doorbraak als het gaat om ‘stralen zonder straalmiddel’. De gepatenteerde eigenschappen van de Bristle Blaster® en de MBX® hebben de basis gevormd voor nieuwe productreeksen voor oppervlaktebereiding.

BRISTLE BLASTER ELECTRIC

De Bristle Blaster is een speciaal ontworpen roterend borstelgereedschap dat zowel corrosie verwijdert als een ruwheidsprofiel genereert.
> Meer info

4.5/5

BRISTLE BLASTER ELECTRIC DOUBLE

Verdubbel de kracht! De Bristle Blaster is een roterend gereedschap dat zowel corrosie verwijdert als een ruwheidsprofiel genereert.
> Meer info

5/5

BRISTLE BLASTER CORDLESS

De nieuwe draadloze technologie voor de Bristle Blaster, inclusief de veiligheidsschakelaar. Deze technologie behelst o.a. een antivibratie-handvat en een nieuwe robuuste kop.
> Meer info

5/5

BRISTLE BLASTER PNEUMATIC

De Bristle Blaster is een speciaal ontworpen roterend borstelgereedschap dat zowel corrosie verwijdert en een ruwheidsprofiel genereert.
> Meer info

5/5

BRISTLE BLASTER AXIAL

De gepatenteerde eigenschappen van de Bristle Blaster vormen de basis voor nieuwe innovaties die nu worden gebruikt om nieuwe markten te betreden.
> Meer info

5/5

MBX AXIAL

Speciaal ontworpen om corrosie te verwijderen op moeilijk bereikbare plaatsen.
> Meer info

5/5

MBX ELECTRIC

Verwijdert moeiteloos roest, lak, onderlagen en afdichtingsmiddelen van autopanelen
> Meer info

5/5

MBX PNEUMATIC HEAVY DUTY

Verwijdert moeiteloos roest, lak, onderlagen, afdichtingsmiddelen van autopanelen.
> Meer info

5/5

MBX PNEUMATIC

Verwijdert moeiteloos roest, lak, onderlagen en afdichtingsmiddelen van autopanelen
> Meer info

5/5

CONTACT US

CleanSurface Group by Sodablast
Jan Van Nuffel
Hannaerden 1a, 9280 Wieze Belgium 
0032 485 088 990 
info@cleansurfacegroup.com
VAT BE 0833.273.847

GO SOCIAL

Stay in touch with us on social media

DON'T MISS A THING

Subscribe to our monthly newsletter