SOFTWASH 800

Multifunctionele onderdelenreiniger die kan worden gebruikt om onderdelen automatisch te wassen in een door een motor aangedreven roterende mand, of voor onderdelen met een meer gecompliceerde vorm.
Wassen met een hoge druk van 140 bar.

SOFTWASH 1200

Professionele reinigingsapparatuur met een breed scala aan toepassingen. Geschikt voor regeneratie turbochargers en het reinigen van sterk vervuilde onderdelen van staal, gietijzer, aluminium en andere legeringen.

 

IBS Onderdelenreiniger type M

Apparaat op werkbankhoogte met grote werkruimte voor het reinigen van nog grotere en zwaardere onderdelen.
Door het drukken op de voetschakelaar bevordert de zelfaanzuigende IBS–Speciaalpomp het reinigingsmiddel uit het vat door een slang naar de reinigingskwast. Tijdens de manuele reinigingsvoorgang vloeit steeds reiniger na, de vervuilde vloeistof loopt terug in het vat. De zware vervuilde deeltjes zetten zich af op de bodem van het vat. De schone reinigingsvloeistof wordt steeds uit het midden van het vat aangezogen. Daardoor wordt een lange gebruiksduur van de IBS-Speciaalreiniger gegarandeerd.
Het vervangen van de speciaalreiniger gebeurd door het eenvoudige wisselen van het vat.

WESPY DS600

De DS600 is ontworpen om onderdelen te wassen met een minimaal verbruik van water, wasmiddel, elektriciteit en tijd. De te wassen onderdelen worden op roestvrijstalen roterende mand geplaatst en gereinigd met water gemengd met ontvetter onder hoge druk.

download technische specificaties

WESPY DS1000

De DS-1000 is ontworpen om onderdelen te wassen met een minimaal verbruik van water, wasmiddel, elektriciteit en tijd. De te wassen onderdelen worden op roestvrijstalen roterende mand geplaatst en gereinigd met water gemengd met ontvetter onder hoge druk.

download technische specificaties  

 

BIOWASH

De moderne BIO-WASH-machine in een gesloten circuit met een milieuvriendelijk wassysteem is de optimale oplossing voor de meeste problemen in de werkplaats. Zelfs bij sterk vervuilde werkstukken. De wasmachine is voorzien van een beluchter.

 

DEGREASING TABLE

Nieuw in ons assortiment is de mobiele ontvettingswastafel. Dit is een professionele onderdelenwastafel die ter plaatse kan worden gebruikt of als tafel kan worden gebruikt. Versie in 80-120-200 cm breed.